Goed nieuws over het WURth-while studiefonds!

25 januari 2019 11:31

Beste supporter,

We hebben met de crowdfunding nu €8.584 opgehaald voor het WURth-while studiefonds, waarmee we vluchteling studenten kunnen steunen met hun reiskosten en studiematerialen. Een prachtig resultaat waar we heel blij mee zijn. Dankzij deze reiskostenvergoeding hebben in 2019 al een aantal vluchtelingen colleges kunnen bijwonen, voor wie dit anders niet mogelijk was. Mooier kan het niet!

Maar er is meer goed nieuws, het WURth-while studiefonds is opgenomen als goed doel binnen het Kerstgeschenken keuzepakket voor de werknemers van Wageningen University & Research. We verwachten met de donaties van de medewerkers het eindbedrag zeker te gaan halen!

Mocht er nog iets meer binnenkomen dan kunnen we de WURth-while studenten extra ondersteunen met een cursus academisch Engels!

Mede namens de studenten nogmaals heel hartelijk dank voor je steun!

Met vriendelijke groet,

Johan, Suzanna, Marjolijn en Arianne