Artikel Roofmeister.nl/ Berichtje KWO/ WUR facebook post!

07 mei 2019 22:04

We komen steeds dichterbij de eindstreep van de crowdfunding, maar zijn er qua bedrag nog zeker niet! Vandaar dat wij hard ons best doen nieuwe sponsoren te vinden. Gelukkig aan aandacht binnen de sportvisserij wereld geen gebrek!  Zo stonden wij in april al op Karperwereld Online (KWO): https://karperwereld.nl/kwo-boulevard-een-bijzonder-amazone-project-en-de-allermooiste-karper-van-frankrijk/

Daarnaast is er op Roofmeister.nl een artikelt verschenen over ons vorige avontuur, m.b.t de alligator gar! Hierin wordt ook opgeroepen om te doneren aan onze crowdfunding: https://www.roofmeister.nl/de-alligator-gar-de-levende-dinosaurier/

Als laatste heeft de Wageningen University facebook-pagina onze crowdfunding ook gedeeld. Waarvoor wij erg dankbaar zijn.

Een hoop mensen bereikt dus! Wij willen iedereen die heeft gedoneerd nogmaals hartelijk bedanken! Hopelijk kunnen wij in de aankomende maand nog dichter bij ons doelbedrag komen.

Spread the word! Zodat we dichterbij ons doelbedrag komen en daarmee dichter bij de juiste bescherming van deze prachtige soorten!