Streefbedrag behaald

Help onze studenten in nood!

124% bereikt

€ 68.610 Opgehaald
€ 55.000 Ons doel

(Update 21 april) Wij gaan door! Het initiële streefbedrag voor het noodfonds is dankzij vele hartverwarmende donaties behaald. Maar de crowdfunding voor het fonds blijft doorlopen en uw donatie is nog steeds heel welkom. Op dit moment zijn we druk bezig de aanvraagprocedure in gang te zetten en te inventariseren wat deze studenten nodig hebben. Wij streven ernaar om snel zoveel mogelijk studenten in nood te kunnen helpen, en daarvoor blijft uw steun hard nodig. Bedankt!

 

De gevolgen van het zich snel verspreidende coronavirus zijn voor iedereen dagelijks voelbaar. Ze brengen grote onzekerheid met zich mee, ook voor Wageningse studenten. De universiteit doet haar uiterste best om iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen in deze lastige tijd. Maar studenten die het al moeilijk hadden, vallen nu soms tussen wal en schip. Zij lopen studievertraging op en komen door wegvallende inkomsten in acute financiële nood.

Met een beperkte financiële bijdrage zijn zij al enorm geholpen. Het Universiteitsfonds Wageningen heeft daarom een noodfonds opgericht dat er met uw steun voor zorgt dat zij goed en veilig kunnen doorstuderen. Onze missie is ‘to connect for quality of life’ en juist nu is dat hard nodig.

Help mee en doneer vandaag nog. Als iedereen geeft wat hij kan missen maken we samen een groot verschil. 

Universiteitsfonds Wageningen en WUR zullen gezamenlijk zorgen dat uw bijdrage op de juiste plek terechtkomt.

Heel hartelijk dank,

Jan Karel Mak

Voorzitter

Doneer nu

Nieuws

Lees de verhalen van studenten die je hebt geholpen!

30/06/2020 | 13:56 uur

Dankzij jouw gift en alle andere hartverwarmende giften hebben we inmiddels 12 studenten kunnen helpen die door de corona maatregelen in de problemen waren gekomen. Er komen nog steeds aanvragen binnen and we werken hard om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen.  Bij deze berichten van twee MSc studenten die steun hebben ontvangen:  "When the restaurant in which I had a side-job closed, I got in trouble. I considered giving up my room and moving back to Peru, but my country was also cl...

Is mijn gift via het crowdfundingplatform fiscaal aftrekbaar?

Ja, de gift is aftrekbaar. Het Universiteitsfonds Wageningen is een erkende ANBI en giften, ook aan crowdfunding, zijn aftrekbaar onder de voorwaarden die de Belastingdienst daaraan stelt.

Waarom moet ik zoveel gegevens invullen als ik doneer?

Het is mogelijk om anoniem te doneren. Vink daarvoor ‘Mijn naam niet tonen aan de bezoekers van de website’ aan. Mocht dit misgaan dan kun je contact opnemen via ufw@wur.nl en kunnen wij het handmatig aanpassen. Op het platform wordt overigens alleen je voornaam zichtbaar.

Om je te kunnen bedanken vragen we om je emailadres. Verder vragen we je volledige naam zodat we je op een nette manier kunnen aanschrijven. Voor dit project sturen we geen tegenprestatie op en we vragen je dan ook niet om je woonadres.