NatureToday.nl is live!!

27 maart 2020 21:59

Beste donateur van Nature Today Go,

Je had het misschien al gezien maar we zijn trots je te kunnen meedelen dat we gisteren de eerste versie van Nature Today Go succesvol gelanceerd hebben!

Vanaf nu kan iedereen met www.naturetoday.nl op elke plek in Nederland zien welke vogels, zoogdieren, planten, vlinders of libellen er nu in de directe omgeving voorkomen. Binnenkort komen ook de apps in de appstores beschikbaar, maar nu werkt de volledige functionaliteit al via de website. Aan de bezoekersstatistieken zien we dat er gretig gebruik van wordt gemaakt. Ook hebben diverse media aandacht besteed aan Nature Today.

Met de huidige COVID-19 crisis hebben we besloten de natuuractiviteiten nu nog maar beperkt in te vullen. Zodra deze periode voorbij is, willen we deze functionaliteit maximaal inzetten om mensen actief te krijgen in of met de natuur.

Jullie hebben met jullie donatie een hele belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van Nature Today. Met jullie steun konden we anderen laten zien dat heel veel mensen in onze plannen geloven en hadden we de financiële middelen om alle werkzaamheden te voltooien. We willen jullie daar heel hartelijk voor bedanken.

NatureToday.nl is in de basis gratis, maar voor toegang tot de locatiegebonden natuurinformatie heb je een (gratis) Nature Todayaccount en een jaarabonnement van € 2,= per maand nodig. Na de eerste keer inloggen is voor iedereen de hele site een maand gratis te gebruiken. Zoals eerder aangekondigd krijgen mensen die €25 of meer gedoneerd hebben een langer periode gratis toegang. Afhankelijk van de hoogte van je donatie zal dit een of twee jaar zijn.

De komende weken gaan we de site verder inregelen en we hebben nog veel plannen voor het toevoegen van meer informatie en functionaliteiten. Veel van jullie hebben daar met het invullen van de enquête input voor geleverd.

We zouden het op prijs stellen als jullie familie, vrienden en collega’s willen informeren over het bestaan van NatureToday.nl zodat ook zij nog beter van de natuur in hun directe omgeving kunnen genieten. Voor nu willen we jullie nogmaals enorm bedanken voor jullie vertrouwen en input en heel veel plezier wensen met het gebruik van NatureToday.nl.

Met vriendelijke groet,

Arnold van Vliet, Hidde Hofhuis, Mieke Siebers en Wichertje Bron

Email: info@naturetoday.nl