Crowdfunding Nature Today Go na week al over de helft

27 januari 2019 11:30

Beste mensen, 

Een week na de start van de crowdfundingactie voor Nature Today Go zijn we al over de helft van de benodigde 25 duizend euro. Ik wil jullie namens de partners en het hele Nature Today team heel hartelijk danken voor jullie bijdrage, voor jullie ondersteunende opmerkingen en voor het informeren van familie, vrienden en collega's over de crowdfundingactie! De aandacht voor Nature Today Go heeft ook al veel interessante contacten en gesprekken opgeleverd. En dat allemaal in 1 week...

Interesses
Een groot deel van de donateurs heeft al de vragenlijst ingevuld en daarin aangegeven hoe interessant ze welke natuurinformatie vinden. De antwoorden helpen ons bij het bepalen waar jullie interesse het meeste naar uit gaat. Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld maar wil je dat wel doen, klik dan op de link die in de email staat die gestuurd is na de donatie.

Hieronder een voorlopige tussenstand van hoe interessant jullie de hoofdcategorieën vinden (1 = niet interessant en 5 = zeer interessant). Uit deze grafiek wordt duidelijk dat jullie eigenlijk alles (zeer) interessant vinden. De meeste interesse gaat uit naar informatie over welke dieren en planten je momenteel of binnenkort in je buurt kunt verwachten en in de waarnemingen die gedaan zijn. Ook de informatie over water, bodem, landschap en/of lucht en natuurbeheer en natuurbeleid scoren met een gemiddelde van boven de 4 heel hoog. 

Tussenstand van de interesse in verschillende typen natuurinformatie die de donateurs van Nature Today Go hebben (1 =  niet interessant, 5 = zeer interessant)

De tweede helft
Nu de tweede helft van de crowdfunding! Gebruik gerust de sociale-mediaknoppen onder dit bericht om de mensen om je heen te informeren over het succesvolle verloop van Nature Today Go ;-) 
Ik sta ook open voor suggesties van mensen en/of organisaties die mogelijk geinteresseerd kunnen zijn in Nature Today Go. Bel gerust of stuur een email.

Fijne dag,

Arnold van Vliet 
Coördinator Nature Today
Tel: 0317-485091
Email: arnold.vanvliet@wur.nl